Dita

Dita's missie is om innovatief en verfijnd gemaakte brillen te creëren met een totaal unieke look en gevoel. Een enkele Dita bril creëren bestaat uit ongeveer 320 productiestappen. Ieder onderdeel van de bril is volledig handmatig in elkaar gezet. Ambacht en mode gaan oog in oog met elkaar.

Piero Massaro

Nieuw brillenmerk bij ons sinds mei 2016. Wereldwijd worden er van ieder model maar 100 geproduceerd. Mega exclusief dus. Super eigenwijze brillen met opvallende accenten in prachtige kleurencombinaties. De rechter brillenveer in het blauw en de linker in het bruin? Waarom niet! Erg exclusief dus. Het merk is er voor dames en heren.

Theo

Theo is het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk. "Theo loves you". Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. Theo is er voor dames en heren. Zie hieronder een aantal Theo exemplaren.

Chanel

De brillencollectie wordt, net als alle andere accessoires van Chanel, gekenmerkt door puurheid, luxe, elegantie en vrouwelijkheid. De vooruitstrevendheid en perfecte productafwerking zorgen voor monturen die niet alleen chique zijn, maar ook kwalitatief hoogstaand.

 

Pas de nieuwste modellen in de winkel.

Mykita

Het merk staat voor vederlichte, handgemaakte designbrillen zonder schroeven, made in Berlin. Het is hét label voor liefhebbers van neutraal, ingetogen of strak design. Het materiaal is enorm licht en anti-allergisch. Zie hieronder het filmpje hoe Mykita brillen gemaakt worden.

JFrey

JFREY maakt prachtige brillen voor dames en heren. Dit merk onderscheidt zich vooral door opvallende accenten en bijzondere kleurstellingen. De kwaliteit straalt er meteen vanaf doordat de kunststof acetaat platen volledig met de hand worden bewerkt. Je zult op JFREY brillen niet snel een opvallend logo aantreffen. Niet nodig, volgens de ontwerpers.

Bovenstaande foto merk: JFrey

Silhouette

Onder dit merk worden de lichtste brillen ter wereld bijna volledig met de hand gemaakt, in een individueel design en met gebruik van de beste materialen. Design, materiaal en individuele behoeften samenbrengen tot een harmonieus geheel is de belangrijkste eis van Silhouette. Of het nu de high-tech is, SPX is of puur titanium, elke Silhouette bril is licht van gewicht, flexibel, allergievrij en perfect voor elke dag.

Tag Heuer

Tag Heuer is van oorsprong een Zwitsers hoogwaardig horlogemerk. In de brillen zie je dezelfde kwaliteit terug. De brilmonturen zijn vervaardigd uit de meest geavanceerde materialen die bekend staan om hun bijzonder kracht, ultralicht gewicht en indrukwekkende duurzaamheidseigenschappen; titanium en carbon.

Andy Wolf

Nieuw! De brillen van Any wolf zijn gebaseerd op de monturen uit de jaren 50. Volledig handgemaakte brillen in vintage stijl uit Oostenrijk.

Zonnebrillen

Ieder jaar bezoeken we de optiekbeurzen in Milaan en Parijs. Daar zoeken we de nieuwste en coolste modellen voor u uit.

Niet alleen kijken we naar de "looks" maar ook naar de kwaliteit van de glazen.

»Meer informatie