De Phonak Marvel

Phonak Audéo Marvel richt zich op datgene wat u verwacht van een eersteklas hoortoestel: een heldere, rijke luisterervaring. Door dit te combineren met moderne technologie, hebben we een multifunctioneel hoortoestel ontwikkeld dat een 'liefde op het eerste geluid'-ervaring biedt.

 

myPhonak app

 

Personaliseer uw hoorbeleving en pas uw hoortoestellen aan met de geavanceerde Afstandsbediening-functie en meer.

 

Oplaadbare technologie

 

De Marvel is ook verkrijgbaar met een krachtige, oplaadbare technologie. Deze is eenvoudig te gebruiken, kan snel worden opgeladen en biedt de hele dag gehoor, zelfs wanneer er wordt gestreamd.

Een hoortoestel op maat

 

Wij zorgen voor een hoortoestel op maat in elk prijssegment.

Het hoortoestel dat u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke situatie. Uw behoeften en wensen stellen wij centraal. Wij werken met topmerken zoals Phonak.

»Meer informatie

Zorgverzekering

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars (Achmea alleen een service contract). De hoortoestellen worden voor 75% vergoedt uit uw basisverzekering. Dit kan oplopen tot 100% bij een aanvullende verzekering.

StAr geregistreerd Audicien

Pamela Plomp is onze audicien met inmiddels al 32 jaar ervaring. Wij werken nauw samen met Audiologische Centra en KNO artsen.

 

Joey Bodde is audicien in opleiding.

 

Wij zijn geregistreerd met het kwaliteitslabel StAr, Stichting Audicienregister.

 

Een StAr audicien voldoet aan de eisen van vakbekwaamheid én werkt volgens de eisen van StAr. Dit houdt in dat zij hoortoestellen mogen aanmeten zonder doorverwijzingen naar de KNO arts.

 

Ook zijn wij aangesloten bij het CvZA. Het Collectief van Zelfstandige Audiciens is een vereniging van zelfstandige audiciens die als doelstelling heeft het maken van goede samenwerkingsafspraken met zorgverzekeraars.

 

Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u bij Pamela Plomp en Joey Bodde terecht voor uw oren.

»Maak een afspraak met Pamela of Joey

Wilt u een gratis Hoortest?

»Maak een afspraak