Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Tegenwoordig is dat goed mogelijk. Bij ons kunt u namelijk terecht voor advies, onderzoek, begeleiding en behandeling middels brilvervangende chirurgie. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan – dé specialist op het gebied van brilvervangende chirurgie - bieden wij u het beste van twee werelden.

Zijn uw ogen geschikt voor ooglaseren of lensimplantatie?

Of uw ogen voor brilvervangende chirurgie in aanmerking komen, hangt af van diverse factoren. Uw leeftijd en de sterkte van uw ogen, maar ook uw hobby’s zijn belangrijk bij de keuze van de juiste behandeling. Voor ieder is een individueel advies van groot belang.

 

Op basis van een uitgebreid onderzoek krijgt u van onze optometrist een advies dat bij u past. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling, voorzetlens of implantlens? Maak dan een afspraak voor een Quickscan of een Fullscan in onze winkel.

Quickscan

Een Quickscan is een korte screening om er achter te komen of u geschikt bent voor ooglaseren of lensimplantatie. Tijdens het onderzoek meten wij uw oogsterkte, de dikte van uw hoornvlies, uw hoorvlieskromming en bekijken wij de gezondheid van de voorkant van uw oog. Wanneer uw ogen geschikt zijn kunt u een aanvullend onderzoek ofwel een Fullscan afspreken.

Fullscan

Met een Fullscan worden uw ogen volledig onderzocht en kan de datum van de behandeling worden gepland. In het onderzoek meten we uw oogsterkte, pupilgrootte, de samenwerking van uw ogen, het netvlies, de oogzenuw, de oogdruk, uw hoornvlieskromming, de dikte van uw hoornvlies en uw traanfilm. Tevens druppelen wij uw ogen om uw pupillen te verwijden. Houd er rekening mee dat u dan tijdelijk niet mag autorijden. Afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek adviseren wij u een ooglaserbehandeling of lensimplantatie.

 

Kosten:

  • Quickscan: € 35,- Duur 30 min.
  • Fullscan na Quickscan: € 105,- Duur 100 min.
  • Fullscan: € 135,- Duur 120 min

 

Implantlenzen

Lensimplantatie als oplossing voor zichtklachten

Iedereen kent de ooglaserbehandeling. Maar wist u dat lensimplantatie ook vaak wordt toegepast om zonder bril of contactlenzen door het leven te gaan? Vooral bij hogere sterktes, tot -23.00 en +15.00 en cilindersterktes tot -/+7.50 bieden implantlenzen uitkomst.

Wilt u graag weten of u geschikt bent voor ooglaseren?

»Maak telefonisch een afspraak voor een Quickscan

Kijk voor meer informatie over ooglaserbehandelingen en Eyescan op www.eyescan.nl