Daglenzen

De meest hygiënische vorm van lenzen dragen. Ideaal voor af en toe lenzen dragen
of voor iemand die zo weinig mogelijk risico op ontstekingen wil

Zonder cylinder

€ 19 - € 32 per 30 lenzen

 

Met cylinder

€ 28 - €34 per 30 lenzen

Met leesgedeelte

€ 35 - € 40 per 30 lenzen

Lens Care plan 

Voor een fulltime daglens drager kan een Lens care plan ook aantrekkelijk zijn. Bovenstaande prijzen maal twee lopen dan maandelijks door.

Voordelen Lens care plan:

Korting voordeel
- 100% korting op optometrie (oogzorg)
- 20% korting op een bril naast de lenzen
- 10% korting op zonnebrillen
- 5% korting op de bril van je partner
- 5% lens care plan korting bij twee of meer dragers binnen één gezin

Waarom dag lenzen?

Iedere dag een schone lens. Dit geeft meer draag comfort maar vooral minder risico op oogontstekingen. Bij daglenzen komen 15 keer minder ontstekingen voor dan bij maandlenzen.

Daglenzen zijn verpakt in doosjes van 30 of 90 stuks en zijn jaren houdbaar. Daarom zijn ze ideaal te combineren naast het dragen van een bril. Denk aan sporten, vakanties of uitgaan.

Kan ik ook een los doosje daglenzen kopen? 

Natuurlijk kan dit. Voor de incidentele drager is het niet handig om aan een lens abonnement vast te zitten. Een losse 30-pack lenzen kost rond de € 30,- afhankelijk van je sterkte en type lens. Natuurlijk kijken we eerst welke lens voor jou geschikt is.

Lenzen een dagje proberen?

LENS PROEFDAG : We controleren je ogen kort zodat we zeker weten of het veilig is om een lens te dragen. Wij zetten je die dag de meest comfortabele contactlenzen in waarmee je de hele dag gaat proef lopen. Daarna zien we je op het eind van de dag terug en kijken we of er een vervolg in zit.    Kosten: € 35,-