Wij bezoeken elk jaar de beurzen in Parijs en Milaan waar we de leukste nieuwtjes in hoogwaardige kwaliteit vandaan halen. Kom gezellig en vrijblijvend langs om te kijken wat bij u past. Graag adviseren wij u bij uw keuze want een bril uitzoeken doe je immers niet iedere dag!

pq Eyewear by Ron Arad

3D geprinte brillencollectie bij ons sinds mei 2016. Het merk is van de Israëlische industrieel ontwerper, kunstenaar en architect Ron Arad. Hij wordt gezien als één van de meest invloedrijke designers van dit moment.

 

Zie de video hieronder voor een impressie van "pq Eyewear"

Piero Massaro

Nieuw brillenmerk bij ons sinds mei 2016. Wereldwijd worden er van ieder model maar 100 geproduceerd. Mega exclusief dus. Super eigenwijze brillen met opvallende accenten in prachtige kleurencombinaties. De rechter brillenveer in het blauw en de linker in het bruin? Waarom niet! Erg exclusief dus. Het merk is er voor dames en heren.

Dita

Dita's missie is om innovatief en verfijnd gemaakte brillen te creëren met een totaal unieke look en gevoel. Een enkele Dita bril creëren bestaat uit ongeveer 320 productiestappen. Ieder onderdeel van de bril is volledig handmatig in elkaar gezet. Ambacht en mode gaan oog in oog met elkaar.

Chanel

De brillencollectie wordt, net als alle andere accessoires van Chanel, gekenmerkt door puurheid, luxe, elegantie en vrouwelijkheid. De vooruitstrevendheid en perfecte productafwerking zorgen voor monturen die niet alleen chique zijn, maar ook kwalitatief hoogstaand.

 

Pas de nieuwste modellen in de winkel.

Theo

Theo is het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk. "Theo loves you". Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. Theo is er voor dames en heren. Zie hieronder een aantal Theo exemplaren.

Merk: Mykita

Merk: JFrey

Silhouette

Onder dit merk worden de lichtste brillen ter wereld bijna volledig met de hand gemaakt, in een individueel design en met gebruik van de beste materialen. Design, materiaal en individuele behoeften samenbrengen tot een harmonieus geheel is de belangrijkste eis van Silhouette. Of het nu de high-tech is, SPX is of puur titanium, elke Silhouette bril is licht van gewicht, flexibel, allergievrij en perfect voor elke dag.

Woodone

Geïnspireerd door de liefde voor Zuid-Tirol is Woodone er na maanden onderzoek in geslaagd een frame te produceren uit echt hout(triplex). Elk frame is met uiterste precisie met de hand vervaardigd.

 

Door een speciale coating zijn de brillen gemakkelijk te reinigen, hypoallergeen en bestand tegen weersinvloeden.

Tag Heuer

Tag Heuer is van oorsprong een Zwitsers hoogwaardig horlogemerk. In de brillen zie je dezelfde kwaliteit terug. De brilmonturen zijn vervaardigd uit de meest geavanceerde materialen die bekend staan om hun bijzonder kracht, ultralicht gewicht en indrukwekkende duurzaamheidseigenschappen; titanium en carbon.

Andy Wolf

Nieuw! De brillen van Any wolf zijn gebaseerd op de monturen uit de jaren 50. Volledig handgemaakte brillen in vintage stijl uit Oostenrijk.

Zonnebrillen

Ieder jaar bezoeken we de optiekbeurzen in Milaan en Parijs. Daar zoeken we de nieuwste en coolste modellen voor u uit.

Niet alleen kijken we naar de "looks" maar ook naar de kwaliteit van de glazen.

»Meer informatie