Brillen

De brillentrend van 2022

Een bril moet vooral goed bij je passen maar wie helemaal hip wil zijn in 2022 mag naar een lekker oversized bril. Dit kan in dun metaal maar het mag ook weer dik grof kunststof zijn. We zien vaak dat oversized makkelijker gaat met fijne metale brillen. En of dit nou rond of hoekig is maakt niet uit, dat ligt vooral aan de vorm van je gezicht. Zo kan iemand met een rond hoofd bijvoorbeeld beter geen ronde bril kiezen omdat zijn/haar hoofd daar nog ronder van wordt.

Ook maken de randloze brillen en nylor-brillen(beneden randloos) een come-back. Samenvattend, TE groot is in 2022 de trend.

Met 1200 unieke modellen en 15 verschillende brillenmerken is er voor ieder wat wils.

Waarom kijken onze brillen zo goed? 

Het zit in vele kleine details die samen een groot verschil maken. Zo is de oogmeting net zo belangrijk als de keuze van het type brillenglas en het opmeten van de doorkijkpunten. Hiervoor hebben we onze eigen vakmensen en de meest geavanceerde meetapparatuur in huis.

Onze opticiëns zijn volledig geschoold en beschikken over vele jaren praktijkervaring. Omdat er iedere dag een optometrist aanwezig is waken wij ook over de gezondheid van uw ogen. De opticiëns zijn zo getraind dat ze precies weten wanneer er een optometrist moet meekijken.

Oogmeting bij Leurs

Bij ons gebeurt een oogmeting altijd door geschoolde opticiens of optometristen. “Wist u dat dit bij bepaalde ketenbedrijven vaak niet het geval is?” Het vak optiek is in Nederland helaas niet beschermd.

Wilt u graag een oogmeting inplannen, maak dan direct een afspraak via onderstaande button.

 

Onze collectie in zonnebrillen

Inmiddels hebben wij een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat iedere zonnebril is voorzien van de juiste UV-bescherming om de gezondheid van de ogen, ook in de zon te kunnen waarborgen. Om deze reden zij al onze zonnebrillen zijn 100% UV-werend.

Bent u benieuwd naar zonnebrillen?

Vergoeding brillen/zonnebrillen door zorgverzekeraar?

De vergoeding voor brillen en/of brillenglazen word bepaald door de soort zorgverzekeraar en het pakket waar u voor gekozen heeft. Zo krijgt u bij een basisverzekering vrijwel nooit een vergoeding maar wel bij een aanvullende verzekering. Klik hieronder op (zorgverzekeringsboekje 2023) voor een overzicht van alle vergoedingen.

Het is belangrijk om altijd de website van de zorgverzekeraar te raadplegen voor de complete polisvoorwaarden. Onderstaand overzicht biedt enkel een indicatie.

 

*Bron: https://www.zorgwijzer.nl