Brillen

De brillentrend van 2023

2023 Is een fijn jaar voor de brillenmode waarin er voor iedereen wat is. Waarom? Het is niet één stijl die de trend bepaald. Grote oversized brillen, een klein plat model, volledig goud of juist een opvallende kleur, zware donkere modellen of randloze fijne modellen, alles mag! Randloze brillen maar ook zware donkere brillen maken dit jaar een come-back.  Kleine details maken tegenwoordig wel echt het verschil. Je ziet of een bril met passie ontworpen is en hoe materialen in elkaar overvloeien.

Een bril moet vooral goed bij je passen, je moet je er prettig in voelen en het is extra leuk als mensen naar je kijken en denken; "die bril past hem of haar mooi zeg".

Met 1200 unieke modellen en 15 verschillende brillenmerken is er bij ons voor ieder wat wils. Kom gewoon eens een kijkje nemen zonder het maken van een afspraak. Wil je ook een oogmeting? Plan dit dan wel even in. Dat kan online via deze website of telefonisch.

Waarom kijken onze brillen zo goed? 

Het zit in vele kleine details die samen een groot verschil maken. Zo is de oogmeting net zo belangrijk als de keuze van het type brillenglas en het opmeten van de doorkijkpunten. Hiervoor hebben we onze eigen vakmensen en de meest geavanceerde meetapparatuur in huis.

Onze opticiëns zijn volledig geschoold en beschikken over vele jaren praktijkervaring. Omdat er iedere dag een optometrist aanwezig is waken wij ook over de gezondheid van uw ogen. De opticiëns zijn zo getraind dat ze precies weten wanneer er een optometrist moet meekijken.

Oogmeting bij Leurs

Bij ons gebeurt een oogmeting altijd door geschoolde opticiens of optometristen. “Wist u dat dit bij bepaalde ketenbedrijven vaak niet het geval is?” Het vak optiek is in Nederland helaas niet beschermd.

Wilt u graag een oogmeting inplannen, maak dan direct een afspraak via onderstaande button.

 

Onze collectie in zonnebrillen

Inmiddels hebben wij een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat iedere zonnebril is voorzien van de juiste UV-bescherming om de gezondheid van de ogen, ook in de zon te kunnen waarborgen. Om deze reden zij al onze zonnebrillen zijn 100% UV-werend.

Bent u benieuwd naar zonnebrillen?

Vergoeding brillen/zonnebrillen door zorgverzekeraar?

De vergoeding voor brillen en/of brillenglazen word bepaald door de soort zorgverzekeraar en het pakket waar u voor gekozen heeft. Zo krijgt u bij een basisverzekering vrijwel nooit een vergoeding maar wel bij een aanvullende verzekering. Klik hieronder op (zorgverzekeringsboekje 2023) voor een overzicht van alle vergoedingen.

Het is belangrijk om altijd de website van de zorgverzekeraar te raadplegen voor de complete polisvoorwaarden. Onderstaand overzicht biedt enkel een indicatie.

 

*Bron: https://www.zorgwijzer.nl