Lenzen

Contactlenzen

Draag je liever geen bril? Een contactlens kan een mooie oplossing zijn. Wij hebben alle expertise in huis om lenzen dragen zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Ook wanneer je van je leesbril af wil!

Lens Care Plan

Zorgeloos lenzen dragen voor een vast bedrag per maand.

Bij contactlenzen dragen hoort goede oogzorg. Dit is de zorg van ons om er voor te zorgen dat het dragen van contactlenzen geen invloed heeft op de gezondheid van jouw ogen.

We gaan nog verder dan dat want we kijken ook iedere twee jaar naar het netvlies om de algehele gezondheid van ogen te kunnen waarborgen. Hiervoor hebben we twee optometristen beschikbaar.

In het lens care plan betaal je een vast bedrag per maand en krijg je de beste oogzorg zonder financiële verrassingen.

Alternatief voor het Lens Care Plan

Het alternatief voor lens care plan is een los lenzen pakket waar je de lenzen en vloeistof voor een half jaar betaald en ieder half jaar kunt langs komen voor een lenscontrole. Echter zitten er in het Lens Care Plan nog meer extra voordelen.

Vraag ons in de winkel naar de verschillen tussen het lens care plan en het halfjaar-pakket voor lenzen.

Contactlenzen proberen?

Lens proefdag

Maak gebruik van onze gratis lens proefdag. We onderwerpen je ogen aan een kort onderzoek, om zeker te weten dat jij op een veilige manier lenzen kunt dragen. Vervolgens zetten we je de meest comfortabele contactlenzen in, die je de gehele dag mag proberen. Ook halen wij de lenzen aan het eind van de dag uit je ogen.

Uitgebreide lensaanmeting

We gaan uitgebreid op zoek naar lenzen die het meest bij jou passen. We leren je hoe je zelf met lenzen om gaat. Je gaat lenzen een week proberen. Daarna kom je op controle en passen we de lenzen aan naar wens. Dit proces herhaald zich net zolang tot dat jij en wij tevreden zijn.

Kosten: afhankelijk van de gekozen lenssoort. (€75,- tot € 150,-)

Contactlens vloeistof

Een goede contactlens / vloeistofcombinatie is belangrijker dan u zou denken. Het gaat juist om de combinatie van bepaalde lenzen bij een soort vloeistof. Vloeistoffen zijn zeer persoonsgebonden en ook daarin hebben wij een zeer groot aanbod om uit te proberen.

Geavanceerde apparatuur

We maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Zo zijn we in staat om echt maatwerk te leveren. Voor de lensdrager betekend dit beter draagcomfort en beter zicht.

Onze hoornvlies topograaf meet bijvoorbeeld wel meer dan 10.000 punten op uw hoornvlies!

Met een 3D OCT scan kunnen we zelfs de gezondheid van uw netvlies, macula en oogzenuw beoordelen.

Voor kinderen hebben we een aslengtemeter om de groei van het oog te kunnen monitoren.