Hoortoestellen

De Phonak Paradise

De Phonak Paradise

Herontdek het wonder van geluid met Phonak Paradise

Wilt u de nieuwste digitale hoortechniek? Zoek niet verder. De zeer complete Phonak Paradise hoortoestellen laten u het wonder van geluid herontdekken. Deze nieuwste generatie hoortoestellen van de Zwitserse fabrikant Phonak is het summum van hoortechniek door de uitmuntende geluidsprestaties, groot gebruiksgemak en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV!

 

 

Een hoortoestel op maat

Wij zorgen voor een hoortoestel op maat in elk prijssegment.

Het hoortoestel dat u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke situatie. Uw behoeften en wensen stellen wij centraal. Wij werken met topmerken zoals Phonak en Widex.

 

 

Zorgverzekering

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars. De hoortoestellen worden voor 75% vergoedt uit uw basisverzekering. Dit kan oplopen tot 100% bij een aanvullende verzekering.

StAr geregistreerd Audicien

Joey Bodde is onze geregistreed StAr audicien.

We werken nauw samen met Audiologische Centra en KNO artsen.

 

Wij zijn geregistreerd met het kwaliteitslabel StAr, Stichting Audicienregister.

 

Een StAr audicien voldoet aan de eisen van vakbekwaamheid én werkt volgens de eisen van StAr. Dit houdt in dat zij hoortoestellen mogen aanmeten zonder doorverwijzingen naar de KNO arts.

 

Ook zijn wij aangesloten bij het CvZA. Het Collectief van Zelfstandige Audiciens is een vereniging van zelfstandige audiciens die als doelstelling heeft het maken van goede samenwerkingsafspraken met zorgverzekeraars.

 

Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij Joey Bodde terecht voor uw oren.