Hoortoestel op maat

Completely-in-canal (CIC)

Completely-in-canal (CIC) hoortoestellen zijn een goede optie voor mensen met een licht tot matig-ernstig gehoorverlies die een onopvallend hoortoestellen willen.

Afhankelijk van de grootte en vorm van uw oor kan een CIC-toestel diep in de gehoorgang worden geplaatst en is dan vrijwel onzichtbaar. Alle Widex CIC-toestellen werken volledig automatisch - zodat u duidelijk en natuurlijk kunt horen zonder daar steeds iets voor te moeten doen. CIC-toestellen worden uit het oor gehaald met behulp van een klein trekkoordje.

Achter-het-oor (AHO)

In AHO-hoortoestellen bevindt de hele technologie zich in een duurzame behuizing die achter het buitenoor wordt geplaatst. Geluiden worden rechtstreeks naar het oor van de drager verzonden, via een klein slangetje of een oorstuk. AHO-hoortoestel zijn traditioneel de grootste, maar ook krachtigste beschikbare hoortoestellen geweest.
Hoortoestellen hebben de voorbije jaren een lange weg afgelegd. Wat ook uw mate van gehoorverlies is – van merkbaar tot ernstig – een Phonak-hoortoestel past perfect in uw leven. Hoortoestellen zijn er in de meest uiteenlopende formaten en functies, enkel een professionele audicien kan u helpen om de juiste keuze te maken.