Collectie

Dita

Dita's missie is om innovatief en verfijnd gemaakte brillen te creëren met een totaal unieke look en gevoel. Een enkele Dita bril creëren bestaat uit ongeveer 320 productiestappen. Ieder onderdeel van de bril is volledig handmatig in elkaar gezet. Ambacht en mode gaan oog in oog met elkaar.

Tom Ford

In de mode is Tom Ford niet meer weg te denken.
Tom Ford brillen zijn tegelijk stoer en elegant. De brillen van Tom Ford kun je goed herkennen aan de hoofdletter T die vaak subtiel aan de zijkant van de bril te zien is. Uiteraard zijn bij ons ook de zonnebrillen van Tom Ford verkrijgbaar.

Victoria Beckham

Een van onze nieuwste aanwinsten! Victoria Beckham heeft naast haar carriere als zangeres ook een brillen lijn opgezet. Een elegant merk van gemixte stijlen.

Chloe

Chloé, opgericht in 1952 door Gaby Aghion en vandaag ontworpen door de nieuwe creatieve directeur, Natacha Ramsay-Levi, staat bekend als een van de meest modebewuste, verfijnde vrouwen ter wereld vanwege zijn chique, vrouwelijke kleding en iconische, must-have accessoires.

Theo

Theo is het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk. "Theo loves you". Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. Theo is er voor dames en heren. Zie hieronder een aantal Theo exemplaren.

Cazal

Cazal eyewear, een iconisch brillenmerk. Word veel gedragen door artiesten en mensen die durven op te vallen. Wij zijn dan ook een van de weinige opticiens in Nederland die dit merk verkopen.

Ray-ban

Ray-Ban is een wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitsbrillen en verreweg het best verkochte brillenmerk ter wereld. Trendy monturen die volgens de laatste trends op modegebied zijn vormgegeven worden afgewisseld door brillen met een tijdloos design. Er is voor ieder wat wils.

JFrey

JFREY maakt prachtige brillen voor dames en heren. Dit merk onderscheidt zich vooral door opvallende accenten en bijzondere kleurstellingen. De kwaliteit straalt er meteen vanaf doordat de kunststof acetaat platen volledig met de hand worden bewerkt. Je zult op JFREY brillen niet snel een opvallend logo aantreffen. Niet nodig, volgens de ontwerpers.

Dieterfunk

Dieterfunk, klassiek en tijdloos. Bestaat uit het hoogste vakmanschap in combinatie met de beste materialen zoals blokacetaat en titanium

Mykita

Het merk staat voor vederlichte, handgemaakte designbrillen zonder schroeven, made in Berlin. Het is hét label voor liefhebbers van neutraal, ingetogen of strak design. Het materiaal is enorm licht en anti-allergisch. Zie hieronder het filmpje hoe Mykita brillen gemaakt worden.

Coblens

Bij coblens staat kwaliteit en uitstraling op één. Dit uit titanium bestaande montuur is extreem licht, zeer elastisch en tegelijkertijd zeer krasbestendig, daarbij ook geschikt voor mensen met allergieën.

Andy Wolf

De brillen van Andy wolf zijn gebaseerd op de monturen uit de jaren 50. Volledig handgemaakte brillen in vintage stijl uit Oostenrijk.

Silhouette

Onder dit merk worden de lichtste brillen ter wereld bijna volledig met de hand gemaakt, in een individueel design en met gebruik van de beste materialen. Design, materiaal en individuele behoeften samenbrengen tot een harmonieus geheel is de belangrijkste eis van Silhouette. Of het nu de high-tech is, SPX is of puur titanium, elke Silhouette bril is licht van gewicht, flexibel, allergievrij en perfect voor elke dag.

Freakshow

Niet alledaags, een klein beetje brutaal en toch gangbaar voor velen. Dát zijn de brillen van Freakshow Eyewear. Geïnspireerd door films als Pulp Fiction is elk montuur van dit legendarische merk een echte eyecatcher.

Zonnebrillen

Ieder jaar bezoeken we de optiekbeurzen in Milaan en Parijs. Daar zoeken we de nieuwste en coolste modellen voor u uit.

Niet alleen kijken we naar de "looks" maar ook naar de kwaliteit van de glazen.