Lenspasdag

Lenspasdag bij Leurs Optiek

Heb je moeite met het lezen van de kleine lettertjes? En ben je helemaal klaar met het dragen van een leesbril of een multifocale of wil je het dragen van lenzen en een bril combineren? Dan zijn multifocale contactlenzen misschien wel de oplossing voor jou!

 

Om je kennis te laten maken met het dragen van lenzen, organiseren wij op 21 november 2023 een Lenspasdag. Deze dag is voor  mensen die op dit moment een leesbril of een multifocale bril gebruiken om de kleine lettertjes beter te kunnen zien. Maar geen zin meer hebben om een bril te dragen of het dragen van lenzen en een bril wil afwisselen.

Wat kun je van deze dag verwachten?

Wij laten je kennismaken met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van lenzen; De 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL lenzen.

Een team van specialisten staat voor je klaar vanuit Leurs Optiek, maar ook vanuit onze leverancier 'Johnson & Johnson'. Wij kijken samen welke lens het beste bij je past.

Laat gratis lenzen inpassen tijdens onze lenspasdag en ontdek of onze multifocale lenzen de oplossing voor jou zijn. Het eerste proefpaar krijgt u van ons cadeau*

Maak een afspraak voor de Lenspasdag

Stuur ons een bericht om een afspraak te maken voor de Lenspasdag van Leurs Optiek op dinsdag 21 november 2023. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak samen in te plannen.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.