Daglenzen

Wat zijn daglenzen?

Daglenzen zijn contactlenzen die je eenmalig kunt gebruiken. Deze lenzen gaan dus maximaal één dag mee en dienen voor het slapengaan worden uitgedaan. Na verwijdering van de daglens moeten ze worden weggegooid. Op deze manier kun je elke dag nieuwe en schone lenzen dragen.

Daarnaast geldt dat lenzen die vaak worden vervangen ervoor zorgen dat het gezonder en comfortabeler blijft voor de ogen.

Waarom daglenzen?

Daglenzen zijn eigenlijk voor iedereen een goede optie. Maar ze zijn een extra goede keuze voor mensen die last hebben van hooikoorts of andere allergieën. Doordat je de lenzen maar maximaal één dag kunt dragen zijn ze gemakkelijk en met name erg hygiënisch.

Daarnaast zijn daglenzen een ideale uitkomst voor mensen die voor werk liever een bril heeft achter de computer maar buiten werk graag zonder bril de deur uitgaat. Met daglenzen kun je zelf de frequentie bepalen van het dragen van lenzen.

Voordelen van daglenzen

Er zijn verschillende redenen om te starten met daglenzen, hieronder staan de voordelen opgesomd om de keuze te maken voor een daglens.

  • Minste kans op oogontstekingen
  • Iedere dag een heldere lens
  • Ideaal voor combinatie met bril
  • Ideaal voor sporten
  • Ideaal bij hooikoorts
  • Goedkoop bij incidenteel gebruik
  • Geen contactlens vloeistof nodig

 

Benieuwd of daglenzen iets voor jou zijn? Maak dan direct een afspraak met een van onze contactlensspecialisten of bezoek onze winkel.

Het lens care plan

Iedereen de beste oog zorg leveren, dat is wat wij het liefste doen. Daarom hebben wij het Lens Care Plan geïntroduceerd. Want om de beste oog zorg te kunnen garanderen, is periodieke controle door een optometrist nodig: ieder half jaar een Lens controle en elke twee jaar een netvlies controle. Op deze manier zijn we er op tijd bij mocht er iets met je ogen aan de hand zijn.

Met het Lens Care Plan ben je verzekerd van de beste oog zorg voor een vast laag bedrag per maand.

Benieuwd wat het lens care plan voor jou te bieden heeft, bekijken dan meer informatie via onderstaande button.