Nachtlenzen

Nachtlenzen ’s Nachts in, overdag uit.

DreamLite nachtlenzen corrigeren je ogen terwijl je slaapt zonder dat je hier iets van merkt. Als je opstaat doe je ze uit en heb je de hele dag perfect zicht. Bewegingsvrijheid en comfort, all day long!

Hoe werkt een nachtlens

Als je bijziend bent is je oog als het ware iets te lang. De speciale vorm van de lens maakt je hoornvlies ’s nachts iets platter. Dit corrigeert je oogfout. Dit wordt ook wel Orthokeratologie of Ortho-k genoemd. Zie het als een beugel voor je ogen. Overdag krijgen je ogen volledige rust zonder bril of lenzen. Perfect voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen en overdag geen bril of lenzen willen dragen. Het proces is 100% omkeerbaar: wanneer je om welke reden dan ook wilt stoppen met nachtlenzen keren je ogen binnen een paar dagen terug naar hun oorspronkelijke vorm.

Voordelen nachtlenzen:

  • Overdag geen lens in
  • Ideaal in stoffige werkruimtes
  • Ideaal bij sport
  • Ideaal bij zwemmen
  • Goed alternatief bij irritatie van zachte of harde lenzen
  • Beste lensoptie bij droge ogen

Ervaring met nachtlenzen

Het aanmeten van nachtlenzen behoeft de nodige ervaring van een specialist. Inmiddels hebben wij 12 jaar ervaring in het aanmeten van nachtlenzen. Het voordeel hiervan is dat we zeer efficiënt en zonder veel paslenzen een goede lens kunnen aanmeten. Een goede beoordeling van het oog en de bepaling van de eerste paslenzen zijn essentieel voor een goed verloop. Ook op het gebied van veiligheid hebben we in de jaren ervaring een werkwijze ontwikkeld die voor uw ogen het beste zijn. Want met twee ogen kunt u zich geen één vergissing veroorloven.

Wat kosten nachtlenzen?

Voor nachtlenzen hebben we een zorgabonnement waarbij u maandelijks betaald. Hierin zitten alle kosten waaronder lenzen, lenscontroles en vloeistoffen verwerkt.

Kosten variëren van € 34.50 tot € 42.50 per maand afhankelijk van de lenzenvloeistof keuze. Het verschil wordt door onze specialisten verder toegelicht.