Welkom bij
Leurs horen & gezien worden

Uw specialist in Peel en Maas op het gebied van horen en zien.
Wij geloven dat deskundigheid en kwaliteit producten het verschil maken.

120360284_3475427585829439_346018290341478383_o

Brillen waar je U tegen zegt

Met een kritisch oog en liefde voor mooie brillen stellen wij onze collectie samen. Kwaliteit staat voorop en het oog wil natuurlijk ook wat. Met 15 verschillende brilmerken en 1200 unieke monturen is er voor ieder wat wils. In onze collectie vind je met name echte brilmerken in plaats van mode merken omdat we meer waarde hechten aan een goeie kwalitatieve bril met karakter dan de naam van een modemerk

Al 35 jaar de contactlens-expert van gemeente Peel en Maas en verder

Toen 35 jaar geleden de zachte contactlens voor het eerst op de markt kwam werd lenzen dragen voor veel mensen toegankelijker. Wij zijn hier toen met vol voor gegaan en inmiddels uitgegroeid tot een ware contactlenspraktijk.

Met vier contactlensspecialisten en twee optometristen gaat Leurs de uitdaging aan voor iedereen die contactlenzen wil dragen. Denk aan zachten lenzen, harde lenzen, nachtlenzen of hybride contactlenzen.

Door onze ervaringsexpertise en het beschikken over de meest geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om lenzen perfect aan te meten en nog belangrijker, lensdragers te monitoren zodat lenzen dragen in de toekomst ook nog mogelijk is.

Mensen zijn zich er vaak niet van bewust dat verkeerd aangemeten contactlenzen blijvende schade kunnen veroorzaken. Het grote nadeel van contactlenzen is dat je als contactlensdrager niet kunt voelen of een lens geschikt is voor je ogen. Daarom zijn goed geschoolde en ervaren specialisten belangrijk.

J. Leurs optometrist

De optometrist kijkt verder

Het kan zijn dat de opticiën geen oplossing heeft voor uw probleem. Op dat moment schakelen wij een van onze optometristen in.

Optometristen vormen een wettelijk erkende beroepsgroep binnen de eerstelijns gezondheidszorg. Dankzij hun gedegen opleiding zijn optometristen in staat bepaalde taken over te nemen van de oogarts. Een optometrist is opgeleid om oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Hij of zij kan gericht een oplossing bedenken of doorverwijzen naar de oogarts.

Onze optometristen hebben jaren in het ziekenhuis gewerkt onder supervisie van oogartsen waardoor ze op een hoog niveau optometrie bedrijven.

D

Een aantal van onze merken worden volledig met de hand gemaakt. Kijk eens naar de details van deze Dita zonnebril. Het produceren van één enkele Dita bril duurt een aantal maanden omdat de bril volledig met de hand wordt gemaakt in Japan. DITA gebruikt een van de hoogste gradaties van Beta-titanium en daarom zijn de materialen dun, flexibel maar toch super sterk.

De meeste brilmerken die wij voeren worden handmatig geassembleerd en niet met duizenden tegelijk geproduceerd. Zo ontstaat iets unieks en zo praten we over kwaliteit.

Leurs Horen en Zien 0201190039

Een hoortoestel op maat

Wij zorgen voor een hoortoestel op maat in elk prijssegment. Het hoortoestel dat u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke situatie. Uw behoeften en wensen stellen wij centraal. Wij werken met topmerken zoals Phonak.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars (Achmea alleen een service contract). De hoortoestellen worden voor 75% vergoedt uit uw basisverzekering. Dit kan oplopen tot 100% bij een aanvullende verzekering

Neem een kijkje in de winkel

We hebben ons best gedaan om de winkel een thuisgevoel te geven. Loop gewoon eens vrijblijvend binnen, geniet van de gastvrijheid en laat u verrassen door interieur, collectie en vakmanschap.

Maak een virtuele tour door de hele winkel door op onderstaande link te klikken. Met uw muis klikt u waar u naar toe wilt.

Kom langs voor een deskundige oogmeting, lenscontrole of hoortest

U wordt bij ons altijd gemeten door een volledig gediplomeerde opticiën, optometrist, dan wel audicien.